Leerling of zij-instromer

Nieuwsgierig of leren en werken in bouw en techniek iets voor jou is? Zit je nog op school? Of ben je op zoek naar werk? Kijk hier hoe je mee kunt doen aan Bouw = Wouw.

Bouw = Wouw iets voor jou?

Nu en de komende jaren is er veel werk in de bouw. Alleen al in Utrecht worden duizenden woningen gerenoveerd en energiezuinig gemaakt. Er zijn te weinig goed opgeleide vakmensen voor het werk dat er is. We zijn op zoek naar jongeren en zij-instromers die willen leren en werken in bouw en techniek. Bijvoorbeeld als elektro- of installatiemonteur, timmerman, schilder, betonreparateur, bouw- of techniek assistent, servicemonteur, stukadoor of tegelzetter. Beroepen op het bouwkantoor zijn er ook, zoals calculator of bewonersbegeleider. Met Bouw=Wouw krijg je tijdens de opleiding al een betaalde baan!

Zit je op het vmbo of mbo? Of zoek je naar werk? Tijdens onze kennismaking kijken we samen met jou of dit iets voor je is. Bijvoorbeeld of je graag buiten werkt, fysiek fit bent en vroeg opstaan (en dus ook vroeg klaar met werken) geen probleem vindt. Je werkt 4 dagen per week op de bouwplaats in jouw wijk. En 1 dag per week krijg je les bij het ROC Midden-Nederland in Nieuwegein. Je krijgt een contract van een praktijkopleider, waar je de eerste maanden ook je starttraining krijgt, waarna detachering volgt naar het bouwbedrijf. Vanaf de start op de bouwplaats krijg je een salaris. Heb je interesse om mee te bouwen aan je eigen wijk en je eigen toekomst? Neem snel contact met ons op! 

Ik had van te voren niet gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden!