Docenten zoeken dates!

12/10/2022

Het vmbo-onderwijs moet technischer én technologischer, vindt Sterk Techniekonderwijs (STO) Utrecht. Hoe? Bijvoorbeeld door samen te werken met het bedrijfsleven in onze stad. Om een waardevolle samenwerking te bereiken, organiseert STO speeddates tussen vmbo-docenten en Utrechtse ondernemingen.

Zes Utrechtse vmbo-scholen staan te springen om meer mooie praktijkprojecten. Leerlingen krijgen zo een inkijkje in het technologie- en techniekaanbod in de stad. Meer praktijkprojecten resulteert in een betere aansluiting tussen onderwijs en het werkveld. Plus, ze zorgen voor meer potentiële en enthousiaste techneuten!

Scholen en bedrijven vinden elkaar niet zomaar. Daarom organiseert STO op 18 november speeddates tussen vmbo-docenten en techneuten uit het bedrijfsleven. In gesprekjes van 20 minuten ontdekken ze of er een match is. Een kant-en-klaar idee hoef je als bedrijf niet te hebben, maar wel zin in een gave samenwerking!

Wil jij je inzetten voor technischer én technologischer vmbo-onderwijs in Utrecht? Schrijf je meteen in voor de speeddates via nmulder@nuovo.eu

Eerst bekijken welke bedrijven je al voorgingen? Kijk dan op sto-utrecht.nl/speeddates