Geef jouw bedrijf een boost

12/10/2022

Je personeel efficiënter inzetten en daar wellicht nog kosten mee besparen ook? Dat klinkt als een droom voor ondernemers. Toch hoeft die droom niet zo ver weg te zijn als het lijkt. De oplossing? Functiecreatie!

Te weinig medewerkers, nauwelijks reactie op vacatures en ondertussen groeiende stapels werk. Herken je dit probleem? Het WerkgeversServicePunt (WSP) is op de hoogte van de uitdagingen waar Utrechtse ondernemers mee dealen en gaat graag met je in gesprek over functiecreatie als oplossing. Hoe dat werkt? Door je bedrijfswerkzaamheden uitgebreid te analyseren, taken af te splitsen en die vervolgens samen te voegen tot nieuwe banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo creëert WSP een win-win-win-situatie: meer werkplezier voor bestaande werknemers, nieuwe functies binnen je business en (financieel) voordeel voor je bedrijf.

Meer weten over WSP en wat ze voor jou kan betekenen? Neem dan meteen contact op met adviseurs Harm Nap (0643234980) of Anne Meint Bouma (0618689798).