Verbreed je kennis en stuur de energietransitie aan met de Post-HBO opleiding Integraal Manager Energietransitie!

27/06/2023

Sta jij klaar om de leiding te nemen in de uitdagende wereld van de energietransitie? Wil jij een cruciale rol spelen bij het begeleiden van de transitie in jouw organisatie of project? Dan is de Post-HBO opleiding Integraal Manager Energietransitie bij de Hogeschool Utrecht jouw sleutel tot succes! 

De energietransitie is een complex maatschappelijk proces dat ons allemaal raakt. De overheid heeft beleidskaders vastgesteld en verwacht dat het bedrijfsleven deze transitie implementeert, terwijl gebruikers actief participeren. Van het opwekken van energie tot het verwarmen van onze huizen, van reizen tot de werking van onze industrie – elke stap richting een duurzame samenleving is een grote uitdaging, vooral op het gebied van renovatie. De traditionele omgeving transformeert naar een Hi-tech sector waarin bouw, installatietechniek en ICT samenkomen. Samenwerking in de keten is essentieel. 

De éénjarige opleiding Integraal Manager Energietransitie is speciaal ontwikkeld voor professionals, zoals bijvoorbeeld vastgoedbeheerders, managers, ontwerpende installatieprofessionals en engineers, werkzaam in de energiemarkt. Als professional kun jij een proactieve rol spelen in het energietransitietijdperk en met integrale kennis op het gebied van techniek, bouwkunde en sturingscompetenties het verschil maken. 

De opleiding start op 15 november 2023. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Neem contact op met Lenneke Kok via lenneke.kok@hu.nl of 088 481 87 01, of Michel Grijpink via michel.grijpink@hu.nl of 088 481 88 73. Wij staan klaar om je verder te helpen!