Word vriend van de Beroepentuin

05/02/2023

De Beroepentuin is al jaren een succesvol arbeidsconcept in Utrecht. Zo hebben ze al honderden mensen – met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt – aan een baan in de techniek geholpen. Hun doel? Het gat verkleinen tussen werkzoekende en werkplek. Dat is hard nodig, want bedrijven in deze sector kampen met enorme tekorten.

Naast de werkzoekenden profiteert de techniekmarkt ook van het werk van de Beroepentuin. Om deze markt te kunnen blijven ondersteunen, is een degelijk verdienmodel nodig. Dus introduceren ze ‘Vrienden van de Beroepentuin’: techniekbedrijven betalen een jaarlijkse bijdrage om iets terug te geven aan de Beroepentuin.

Wordt jouw techniekbedrijf ook Vriend? Dan brengt dat mooie voordelen met zich mee. Zo ben je de eerste die potentiële werknemers spreekt, krijg je een exclusieve uitnodiging voor een jaarlijkse netwerkdag, promoot de Beroepentuin jouw bedrijf én voldoe je als bedrijf aan je SROI-taakstelling.

Vriend van de Beroepentuin worden of eerst wat meer informatie inwinnen? Neem gerust contact op met coördinator Murat Ersoy via murat.ersoy@deberoepentuin.nl of 0614897476